Menu

Aan tafel

Het ontbijt en avondmaal worden geserveerd in de eetzaal op de eerste verdieping. Vlak ernaast, waar de deur op een kier staat, kan u de vuren zien waarop Michel enthousiast kokkerelt. Het aperitiefje wordt genomen in het salon, of bij mooi weer, in de tuin. Wij nodigen u uit aan onze gastentafels, elke avond als u het wenst, om onze streekproducten en gerechten te proeven, af en toe uitheemse invloeden te vermoeden in een meer uitgebreide maaltijd, of nog, oude smaken weer op waarde te leren schatten. Onze tafel staat voor u gedekt zoals we voor vrienden koken, eerlijk en met passie. Altijd in alle eenvoud, gezellig, en met inzet en aandacht. Afhankelijk van wat de markt aan verse producten te bieden heeft, inspireert Michel zich afwisselend op familierecepten of baseert hij zich op wat meesterkoks op tafel zetten. De menu's respecteren het ritme van de seizoenen en getuigen van een voorliefde voor streekproducten. Uitgelezen wijnen en het hartelijke onthaal van Françoise maken deze ervaring van fijne momenten en gedeelde ontdekkingen, helemaal compleet.

Gaussignac

Michel et Françoise Goosse
Rue de l'Eglise 37 - B-6870 Hatrival
Tel. : +32 61 41 29 57
GSM : +32 475 77 02 38
info@gaussignac.be