COVID-19 : Downloaden onze gezondheidsprotocol
Menu

Het huis

Gaussignac, een klinkende naam, die lekker geurt naar het zuidwesten van Frankrijk. Nochtans ligt het wel degelijk in de Ardennen, in het fraaie dorpje Hatrival (St-Hubert). ‘Gaussignac’ lijkt wel een beetje op de naam van de eigenaars van deze oude hoeve die ze renoveerden, Françoise en Michel Goosse. Het is een extra toets die meteen doet denken aan lekkere dingen en tafelgenoegens op deze gezellige plek, waar een hartelijk welkom en genieten van het leven centraal staan. Bovendien werden de vier gastenkamers met smaak en comfort ingericht.

De kamers

Onze ruime gastenkamers, sober maar gezellig ingericht, zijn allemaal voorzien van privé badkamer met Romeins geïnspireerde douchecabine of badkuip (kamer Pierre). Wij hebben bijzonder veel aandacht besteed aan uw comfort. Zo zal u zeker de grote bedden (180x200) kunnen waarderen, alsook het schone bedlinnen en het gebruik van tijdloze en elegante materialen.

In het hart van de Ardennen

Saint-Hubert ligt in het hart van de Ardennen en is vernoemd naar de beschermheilige van de bossen, de jacht en de natuur. De omgeving van de Europese hoofdstad van de jacht bestaat voornamelijk uit bossen. Deze vormen het prachtige decor voor eindeloze wandelingen, fietstochten in de rust van de natuur. Er zijn bijna tweehonderd routes te vinden in De bossen van Saint-Hubert. Deze uitgestrekte bossen zijn natuurlijk ook ideaal voor de Sint-Hubertusjacht. De bekende slipjacht van ruiters en speurhonden kennen we ook in Nederland.

In het stadje Sint-Hubert valt direct de grote basiliek op. Alle monumenten zijn verbonden aan het verhaal van de heilige Hubertus. De bossen van Saint-Hubert zijn ook prachtig om te wandelen en wie dat aan de hand van gemarkeerde routes wil doen, kan er goed terecht.. Er zijn dan ook tal van wandelingen te vinden, meer informatie geeft het Maison de Tourisme.

Gaussignac

Michel et Françoise Goosse
Rue de l'Eglise 37 - B-6870 Hatrival
Tel. : +32 61 41 29 57
GSM : +32 475 77 02 38
info@gaussignac.be